Wat kan ik voor u betekenen ?

Als medisch pedicure kan ik u de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

Pedicure behandeling.

- Desinfecteren van de huid

- Nagels knippen, mechanisch afwerken en de nagelomgeving verzorgen

- Ingroeiende of ingegroeide nagel[s] behandelen en drukvrij leggen

- Verwijdering van eelt, behandeling van likdoorn[s]

- Behandeling/verzorging van kloven

- Ter afsluiting het behandelen van de voeten met een verzorgende crème van Süda Care

Diabetische voet.

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie Diabetische voet ben ik in staat professionele verzorging te verlenen. Er wordt een anamnese en een screening van de voeten gemaakt op risicofactoren, waarna een behandelplan wordt opgesteld.

 

In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen hiervan. Door mijn specialisatie Reumatische voet kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen.

Nagelbeugeltechniek [nagelcorrectie]

Met behulp van metaal of kunststof wordt er een beugel op maat gemaakt, die dient er voor om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Cosmetische nagelcorrectie- en reparatie

Nagelstyling met gel- of acryltechniek voor verfraaiing of reparatie van de teennagels. We willen toch allemaal mooie en verzorgde voeten?

De teennagels worden gerepareerd en gecorrigeerd met een cosmetisch wetenschappelijk beproefd anti-mycose product. Laat nu uw voeten verfraaien!

 

Nabehandeling :

 

Het spreekt vanzelf dat de natuurlijke nagel uitgroeit en dat de nagel na een aantal weken bijgewerkt zal moeten worden.

Orthesiologie

Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van drukplekken, met name aan en tussen de tenen en voor het reguleren van de teenstand [bijvoorbeeld bij hamertenen, klauwtenen, ruitertenen etc].

Anti-druk techniek

Deze techniek wordt gebruikt bij hevige drukpijnen aan zowel de tenen als aan de voet om direct verlichting te bieden.

Schimmel [mycose] nagel

De aangetaste nagel wordt dun gefreesd, zodat de nagel goed behandeld kan worden met een anti-mycose product. Thuis zult u dagelijks de nagel moeten behandelen met een speciale tinctuur om een gericht resultaat te verkrijgen. Dit product heeft een kiemdodende werking, waardoor de schimmel uiteindelijk zal verdwijnen en uw nagel er weer mooi, gezond en verzorgd uitzien. Het behandelplan zal ik met u doornemen.

Wellness behandeling

Een verwen moment voor u zelf in deze drukke tijden.

 

Te beginnen met een scrubbehandeling, de korreltjes verwijderen onzuiverheden en dode huidcellen. De behandeling is tevens verkwikkend en ontspannend. Scrubben verbetert de doorbloeding van de huid. Verzorgingsproducten worden na het verwijderen van de dode huidcellen beter door de huid opgenomen. Deze behandeling kun je aanvullen met een voet- en onderbeen massage.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling, welke de doorbloeding verbeterd en afvalstoffen afvoert. Een echte oppepper!

Kadobon

Het is ook mogelijk om een kadobon te kopen. Deze kunt u met de feestdagen, verjaardag of zomaar kado doen aan familie, een vriend[in] of kennis.

 

U bepaalt zelf wat voor bedrag u op de kadobon wilt zetten. Altijd leuk om kado te geven.

 

Made with Namu6