hennie visser

voetverzorging
medisch pedicure

kreekdijk 49
4758 tm standdaarbuiten

industrieweg 5
4731 sb oudenbosch
tel. 06-021414579

Wat kan ik voor u betekenen?

Als medisch pedicure kan ik u de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

Pedicure behandeling

  • Nagels knippen, mechanisch afwerken [frezen] en de nagelomgeving verzorgen
  • Ingroeiende of ingegroeide nagel[s] behandelen en drukvrij leggen
  • Verwijdering van eelt
  • Behandeling van likdoorn(s)
  • Behandeling/verzorging van kloven
  • Ter afsluiting het behandelen van de voeten met een verzorgende crème van Süda Care

Diabetische voet

Veel diabetische cliënten hebben complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door de specialisatie diabetische voet ben ik in staat professionele verzorging te verlenen. Er wordt een anamnese en een screening van de voeten gemaakt op risicofactoren, waarna een behandelplan wordt opgesteld.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen hiervan. Door mijn specialisatie reumatische voet kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen.

Nagelbeugeltechniek

Met behulp van een op maat gemaakte nagelbeugel, wordt de nagel in de juiste vorm gecorrigeerd, zodat u minder last heeft van de ingroeiende nagel.

Orthesiologie

Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van drukplekken, met name aan- en tussen de tenen en voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen, klauwtenen, ruitertenen etc).

Anti-druk techniek

Deze techniek wordt gebruikt bij hevige drukpijnen aan zowel de tenen als aan de voet om direct verlichting te bieden.

Kalknagel [schimmel / mycose nagel]

De aangetaste nagel wordt dun gefreesd, zodat de nagel goed behandeld kan worden met een anti-mycose product. Thuis zult u dagelijks de nagel moeten behandelen met een speciale anti-mycose product om een gericht resultaat te verkrijgen.

Wellness behandeling

Een verwen moment voor u zelf in deze drukke tijden.

Te beginnen met een scrubbehandeling, de korreltjes verwijderen onzuiverheden en dode huidcellen. De behandeling is tevens verkwikkend en ontspannend. Scrubben verbetert de doorbloeding van de huid. Verzorgingsproducten worden na het verwijderen van de dode huidcellen beter door de huid opgenomen.

Kadobon

Het is ook mogelijk om een kadobon te kopen. Deze kunt u met de feestdagen, verjaardag of zomaar kado doen aan familie, een vriend(in) of kennis.

U bepaalt zelf wat voor bedrag u op de kadobon wilt zetten.

 

Made with Namu6